Piersici cu pulpa galbena, cele mai aromate si mai gustoase piersici pe care le am! Piersic rezistent la boli, ideal pentru cultură. Perioada de coacere: sfârşitul lui iulie.
seamana cu piersicile din care se facea compot si dulceata la fabrica de conserve din Giurgiu prin anii 80. Le aducea de prin Dobrogea.Mai exista la statiunile de cercetare. In afara de cele 10-15 soiuri pe care le gasim in magazine, au la statiuni cate 400 de soiuri de baza(cat or mai rezista). Nu ai inteleg de ce nu multiplica si nu scot in piata.
Eu i-as zice "Soiul Perfect". Nu mai tin minte soiul, sunt cativa ani buni de cand l-am cumparat, inca mai incerc sa determin ce soi este, oricum produce cele mai gustoase piersici pe care le-am gustat pana acum.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.