Din pere se poate prepara o dulceaţă excepţională. Reţetă orientativă: Se decojesc perele coapte, se taie bucăţi, se adaugă zahărul (la 8 kg de pere 2 kg de zahăr- iese dulce, se poate pune şi mai puţin zahăr, în funcţie de preferinţe), se fierbe la foc liniştit până scade, amestecând din când în când să nu se prindă de fundul oalei (ceaunului) apoi se pune compoziţia caldă în borcane şi se sigilează cu un capac nou. Merge şi fără conservant. Poftă bună!
Dulceata de pere
Dulceata de pere 2
Dulceata de pere 1
Dulceata de pere 3
Dulceata de pere 4
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: vanradu
Mesaj:
vanradu
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.