Păr de sfârşit de vară, început de toamnă, cu pulpa aromată, nu excesiv de zemoasă, dulce, ideal pentru prepararea dulceții. Bucățelele de pere din acest soi se pot deshidrata sau pot fi incluse în diferite preparate culinare (pâine, prăjituri). Original din Tirol (N Italiei) se bucură de o stimă deosebită, în cinstea lui organizându-se un festival anual, în această zonă, la început de septembrie, cu degustări de fructe proaspete şi preparate. Perioada de coacere, forma perelor şi gustul acestora este identic cu cel al "Pletoaselor" de la noi, diferenţa fiind rezistenţa la rapăn mai bună a perelor Palapir, care nu se pătează. Proabil sunt acelaşi soi dar clone diferite. E o soi de păr foarte bun.
Par Palapir - Palabirne
Par Palapir - Palabirne 2
Par Palapir - Palabirne 3
Par Palapir - Palabirne 4
Par Palapir - Palabirne 5
Par Palapir - Palabirne 6
Par Palapir - Palabirne 7
Par Palapir - Palabirne 8
Par Palapir - Palabirne 9
Par Palapir - Palabirne 1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: vanradu
Mesaj:
vanradu
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.